ANJUNG arrow Perkhidmatan
Perkhidmatan

Perkhidmatan yang disediakan oleh anjungMAYA

PEMBANGUNAN LAMAN WEB
Inginkan impak kehadiran anda di dunia internet? anjungMAYA menawarkan kepakaran dalam pembikinan dan pembangunan laman web bagi keperluan anda. Kami komited untuk merealisasikan kehadiran anda atau perniagaan anda di dunia maya komunikasi masa kini. Tawaran kami adalah telus dan tiada kos-kos tersembunyi.

[maklumat lanjut]

REKABENTUK IDENTITI
Masih baru dalam membina pasaran perniagaan anda, atau masih tercari-cari penyelesaian meningkatkan jenama perniagaan anda? Melalui kreativiti dan bantuan teknologi penerbitan desktop terkini, anjungMAYA mampu memenuhi keperluan perniagaan anda untuk membina dan mengembangkan jenama.

 [maklumat lanjut]

 PENTERJEMAHAN
Anda mempunyai dokumen dalam bahasa asing yang perlu diterjemahkan? Ataupun dokumen yang perlu penterjemahan ke bahasa lain. Dengan kepakaran panel teknikal penterjemahan anjungMAYA, kami boleh membantu anda atau perniagaan anda berinteraksi dalam bahasa lain. Kami menawarkan penterjemahan dalam 5 bahasa utama di dunia.

[maklumat lanjut]

SUNTING & SEMAK
Sangsi dengan penulisan anda? Panel suntingan dan semakan anjungMAYA bersedia untuk meneliti dan memperbaiki apa sahaja bentuk penulisan. Sudah pasti anda mahu menjaga imej anda melalui penulisan yang lebih berkualiti tanpa kesilapan yang memalukan. Perkhidmatan kami merangkumi penulisan dalam Bahasa Malaysia dan Inggeris.

[maklumat lanjut]

 
home contact search contact search